Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Happy Planet
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Loc de joaca pentru copii, 600 mp la interior
10 lei
Brand
Copii, 2-14 ani
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Din dorinţa de a oferi părinţilor o soluţie adecvată pentru ocuparea timpului liber al copiilor, am lansat proiectul “ HappyPlanet”. Părinţi la rândul nostru, suntem hotărâţi să punem la dispoziţia micilor noştrii vizitatori un spaţiu de joacă plin de surprize distractive dar şi educativ, o lume aparte, o lume fericită. Nu pierdem din vedere părinţii pentru care ştim că siguranţa copilului primează si totodata venim cu o ofertă bazată pe principii de piaţă corecte.
                      In esenţă, Happy Planet este cel mai mare loc de joacă pentru copii disponibil în prezent în Bucureşti. Situat pe Soseaua Vergului, la nr. 59, locul de joacă HappyPlanet depăşeşte 600 de mp amenajaţi la interior.
Copiii, locuitorii acestei planete fericite, vor găsi aici
                 - tobogane, labirinturi, trampoline,
                 - jocuri mecanice si sportive, atelier de creaţie,
            - petreceri organizate, aniversări, serbări si reprezenţii artistice, mascote,
                -  karaoke live, discotecă, lumini, lasere, maşini de fum, baloane de săpun
                 - multe alte cadouri şi surprize.
                         În incinta locului de joacă, pe parcursul tuturor activităţilor organizate, copiii se vor afla în permanenţă sub supravegherea unui personal calificat şi vor beneficia de asistenţă medicală în caz de nevoie. În cadrul atelierului de creaţie, fiecare copil va lucra integrat cu specialiştii noştrii, în încercarea de a le descoperi şi de a le dezvolta diverse aptitudini creative latente sub formă de jocuri şi activităţi personalizate.
                         În tot acest timp, părinţii sau însoţitorii se pot relaxa la caffe bar ul wi-fi – Caffe Planet- de unde pot supraveghea copiii implicaţi în diverse activităţi, fara a-i stânjeni. Întreaga locaţie dispune de monitorizare video, pentru siguranţa vizitatorilor noştrii.
            
HappyPlanet este deschis zilnic de la 11.00 la 20.00.
* Pentru grupuri organizate, locaţia este disponibilă de la ora 9:00.

www.happyplanet.ro
Din Gura in Gura